Felhasználói tájékoztató

A weboldalon lévő egészségügyi információk nem helyettesítik a szakemberekkel történő konzultációt, egészsége rendellenessége esetén forduljon gyógyszerészéhez, orvosához! A honlapon található információkat a weblap tulajdonos a legnagyobb gondossággal állította össze. Tévedések előfordulása nem zárható ki teljes mértékben. A weboldal, a felhasználók javaslatai, szándékai szerint a későbbiekben változhat, bővülhet, módosulhat.

A weblap tulajdonosa nem vállal felelősséget a honlapon található, más honlapra mutató hivatkozások által elért honlapok tartalmáért, az időközben megváltozott weboldalakért. Az időmúlással esetlegesen bekövetkezett változások visszajelzését szívesen fogadom a raktulelok@gmail.com e-mail címen.

Szerzői jogi tudnivalók: ©

A honlapon szereplő logó, nyitó fotó, fotók, képek, a weblap tulajdonosának, vagy az átemelt, idézett szervezet tulajdona, felhasználásukra, tovább adásukra, a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény vonatkozik. A más weboldalakról átemelt szöveges részletek közlése a weboldalak illetékeseivel történt előzetes hozzájárulásukkal történt.

© A honlapon található tartalmaknak és kiadványainak reprodukálása bármely módon és bármely nyelven, egészben vagy részben a weblap tulajdonos előzetes írásos engedélye nélkül szigorúan tilos! A közölt cikkek sokszorosítása, adat rendszerekben való tárolása kizárólag a weblap tulajdonos előzetes írásos engedélyével történhet. Minden jog fenntartva!

A honlapon található tartalmaknak és kiadványainak átdolgozott formában reprodukálása bármely módon és bármely nyelven, egészben vagy részben felhasználása, a forrás helyként jelölt weblap tulajdonos előzetes írásos engedélye nélkül szigorúan tilos! Minden jog fenntartva! ©

Köszönettel - a Tulajdonos.