Támogatók

A weboldal tervezet előzetes véleményezésére felkérő levelet készítettem. Elküldtem a támogató AVON Magyarország Kft. képviselőjének, a  magyarországi onkológiai társaságok elnökeinek, a “mértékadónak” tekinthető - a daganatos embereket segítő nagyobb, és kisebb - civil szervezetek képviselőinek, és részemről fontosnak tartott szakértő, szakmai személyeknek. Összesen 30 irányba küldtem el levelemet. A kapott javaslatokból beépítettem a weblapba, ami részemről relevánsnak volt tekinthető.
A visszajelzésekből idézve, köszönöm a megtisztelő figyelmet, a támogatásokat. Bízom abban, hogy a weboldal hasznos lesz mindazoknak, akikért készült, és akiknek szól.

A megtisztelő támogatói visszajelzésekből itt olvashatunk: Előzetes_vélemények_támogatások_20200727-1.pdf

Eközben az élet megy tovább…
Egy frissen érkezett, erőt adó köszönőlevél, a messengeren nyújtott segítségemre. 

“Márta Hargitai - Figyelek egy olyan emberre, aki nekem a hatalmas bajomra éjjel nappal fáradságot, időt, energiát nem sajnálva önzetlenül, tisztelettel, kedvesen, a segítségemre sietett! Aki nélkül én most nagyon nagy bajban lennék, mert akik ilyen jellegű munkát látnának s látnak el jó kis pénzért, azok Pató Pál módjára ej rá érnek neked is válaszolni segíteni, meg nekünk is mellrák túl élőknek. De már félve írok bármit is, mert (sokan) nem szeretik ha bármilyen kritikát is fogalmazunk meg, a valós és szomorú ténnyel kapcs, ami minket daganatos betegeket érint vagy érinthet! Én hatalmas nagy hálával tisztelettel és figyelemmel kísérlek téged Márta Hargitai, mert amit te teszel, az csodálatos értem, és értünk van. És nekem ez a legnagyobb rezgés, nem pedig az aminek csak zsákja van, miközben hullik ki belőle az értékes búza!️ Köszönöm!️ “