Köszönet az AVON-nak

A weblap az AVON „Keressük a Mellrák Elleni Küzdelem Hőseit” 2019. évi pályázat közönségszavazás nyertesének - Hargitai Mártának - biztosított támogatás segítségével valósulhatott meg.

Köszönetet mondok 2 jelölőmnek, Csernákné Dr. Riskó Ágnes klinikai szakpszichológus, pszichoanalitikus, pszichoterapeuta asszonynak, és Dr. Borsos Teréziának a megtisztelő jelölésemért. 

 

Köszönetet mondok mindazoknak, akik bátorítottak a jelölés elfogadásáért, azoknak, akik több, mint 10.000 szavazattal eljuttattak a közönség-díjhoz.   
Köszönetet mondok az AVON Cosmetics Hungary Kft-nek azért, hogy a 2019-es „Mellrák Elleni Küzdelem Hősei!” közönségdíjas nyerteseként, jelentős támogatásával, hozzásegített ennek a weblap születéséhez.  Köszönet az AVON tanácsadóknak, akik az eladott termékekből forrás alapot képeznek, az AVON társadalmi felelősségvállalás (CSR) programjához.

AVON “Társadalmi felelősség vállalás” (CSR) weblink - miért, és hogyan támogatja az AVON az emlőrák elleni küzdelmet?

Adománygyűjtő termékek, AVON remény szalagja termékek, és az emlő önvizsgálat lépései: https://avononline.avon.hu/539/adomanygyujto-termek
 
Egészség Kalauz tudósítás a 2019-es díjazottakról:
https://www.egeszsegkalauz.hu/betegsegek/daganatos-betegsegek/nok-akik-tuleltek-a-mellrakot-es-segito-kezet-nyujtanak/2z7hvqp

Hargitai Márta, Budapest 2020. január 20